Teltudlejning

Telte med WOW-effekt!

Når du planlægger at holde fest, er valget af det rette festtelt en afgørende faktor. Teltet skal ikke kun beskytte dine gæster mod vejret, men det er også skabe den perfekte atmosfære og tilføje et strejf af elegance.
Alt dette har vores dometelte.

Telte til enhver lejighed

Vi lover dig unikke rammer til festen.

Vores telte er det ideelle valg, hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden fra det klassiske hvide festtelte, og skabe en stilfuld og moderne atmosfære.

Disse festtelte i høj kvalitet har et unikt design, der kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde til både private og erhvervsmæssige arrangementer. Den sorte farve giver et sofistikeret og elegant udseende.

Uanset om du afholder en firmafest, fødselsdag, havefest, konfirmation eller en festival, vil de sorte Dometelte give din begivenhed et eksklusivt og mindeværdigt præg med wow effekt.

Utallige muligheder

Flotte dometelte i alle størrelser og kombinationer

De sorte festtelte med op til 4 meter til kip giver en følelse af god skygge, når det er varmt, men holder godt på varmen, hvis det er køligt. Teltene leveres og kan sættes sammen på mange forskellige måder, alt efter jeres behov.

Vi har telte med en grundplan på 4×4 meter (med udhæng 5×5 meter) 6×6 meter (med udhæng 7×7 meter) og 8×8 meter i grundplan (med udhæng 9×9 meter).

Når vi tager alle festtelte i brug, kan vi overdække 400 m2. Teltene kan kombineres, sættes sammen og sættes op, så de passer til netop jeres lokation og typer af arrangementer.

 

De forskellige teltløsninger

Vi har dometelte i størrelserne 4×4, 6×6 og 8x8m, og som alle kan bygges sammen. Det er derfor nemt at tilpasse setuppet til netop jeres Firma Festival.

Hvis I har jeres egen græsplæne, parkeringsplads eller andet ude areal, så kommer vi gerne til jer, så I kan holde festen på egen lokation. Det gør det nemt og bekvemt for alle kollegaer at deltage.

50-100 personer

Dette setup består af fire telte.

Alle telte kan sættes op med eller uden sider, som kan være med eller uden ruder.

100-250 personer

Dette setup består af seks telte.

Alle telte kan sættes op med eller uden sider, som kan være med eller uden ruder.

100+ personer

Dette setup består af seks telte og et telt med scene til underholdning. Her indregnes området mellem telte og scenen til flere personer.

Alle telte kan sættes op med eller uden sider, som kan være med eller uden ruder.

Derfor skal I vælge os

Når du vælger teltudlejning hos CEC Event, vil du opleve, at vi ikke kun tilbyder et stort udvalg af sorte Dome-festtelte, men også en professionel og pålidelig service.

Vores team af erfarne og kompetente fagfolk vil være med til at vejlede dig gennem hele processen fra A til Z og samtidig sikre, at du får det perfekte telt tilpasset dine specifikke behov.

Vi hjælper med at vurdere størrelse og konfiguration af festtelte, som vil passe til jeres antal af gæster og den type arrangement, I planlægger. Vi er bare et opkald væk fra den gode fest.

Alle elsker vores telte!

Har du spørgsmål?

Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.