Lej en pølsevogn

Imponér dine gæster – pølsevogn med wow-effekt!

Brug den til alt fra åbent hus arrangementer, rejsegilder, natmad eller når du skal holde fødselsdagsfest, studentergilde, konfirmation, firmafest, reception og andre større arrangementer

Pølsevogn med
wow-effekt

Hvis du leder efter den perfekte måde at imponere dine gæster, dine kollegaer eller dine familiemedlemmer på, så er leje af en pølsevogn hos CEC Event helt sikkert vejen frem.

CEC Event er kendt for en professionel og kreativ tilgang til eventudstyr og festudlejning, og kan hjælpe dig med at skabe den perfekte atmosfære til din næste begivenhed. Det kan være alt fra åbent hus arrangementer, rejsegilder, natmad eller når du skal holde fødselsdagsfest, studentergilde, konfirmation, firmafest, reception og andre større arrangementer.

Populært valg

Med sit charmerende ydre og autentiske atmosfære er vores pølsevogn det perfekte valg til enhver begivenhed, hvor du ønsker at tilføre en ekstra dosis sjov og nostalgi.

Vores pølser er af de fineste ingredienser og grillet til perfektion, hvilket sikrer en smagsoplevelse.

Uanset om det er en firmafest, fødselsdag eller gadefestival, er vores retro pølsevogn klar til at begejstre dine gæster med klassiske favoritter og venlig betjening.

Så lad os bringe den gode gamle pølsevognsstemning til din begivenhed – vælg Grill&Burger og skab en oplevelse, der vil blive husket længe efter festen er slut!”

 

Hvor meget koster det at leje en pølsevogn?

Prisen på leje af pølsevognen i to timer starter på kr. 5.500,- + moms for 50 personer. Derefter kr. 95,- plus moms pr. ekstra person.

I prisen er aftalt et udvalg af grill pølser med brød, hotdogs og franske hotdogs. Hvis der derudover er særlige ønsker til festen, det kan være kyllinge­pølser, så kan det naturligvis aftales.

Hvorfor skal du leje en pølsevogn hos CEC Event?

Nem og bekvem mad

Når man booker en pølsevogn, kan man nemt og hurtigt tilbyde gæsterne et hurtigt og lækkert måltid. Pølser er en populær og enkelt ret som de fleste kan lide, og det er nemt at tilpasse menuen til forskellige kostbehov og præferencer.

God stemning og hygge

En pølsevogn er et festligt og hyggeligt indslag til enhver begivenhed. Den kan skabe en uformel og afslappet stemning, hvor gæsterne kan slappe af og nyde det gode selskab.

Budgetvenlig løsning

At booke en pølsevogn er en prisvenlig god løsning på et lækkert måltid og derudover et festligt indslag hvis det er som natmad, efter man måske har siddet mange timer ved et bord.

Fleksibilitet og tilpasning

En pølsevogn kan tilpasses forskellige typer arrangementer og begivenheder, og der er som regel mulighed for at supplere med andet mad, som f.eks. burgere, hvis der er behov for det.

En sjov og anderledes oplevelse

At booke en pølsevogn til den næste fest kan være med til netop at gøre jeres fest lidt ekstraordinær og hyggelig, og med til at gæsterne går hjem med en god oplevelse.

Alle elsker en god pølse!

Har du spørgsmål?

Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.